top of page

okiclean services Услуги

Какво ще направим за вас

Цялостно почистване на офиси

Cleaning Team at Work

      Основно почистване на офиси, административни и работни помещения.

 Много от нашоте клиенти се питат за какво им е основно почистване след като редовно се извършва ежедневно почистване  почистване.

 Това е процес, който ние предоставяме напълно безплатно на всички наши клиенти с договор за ежедневна поддръжка.

Нека обясним в какво се изразява едно основно почистване на Вашия офис накратко. В ежедневния ритъм по почистването на помещенията не разполагаме с нужното време, за да обърнем внимание на всеки предмет и детайл, ето защо два пъти в годината е задължително да се направи основно почистване на Вашите помещения.

 Важно е да се спазва реда на почистване като винаги се започва от тавана към пода . Необходимо е да се започне  с премахването на паяжините, след което почистваме осветителни и отоплителни тела и ключове – охладителни уреди от прах и замърсявания демонтираме ги и монтираме ако е нужно. Забърсваме ги със специален антистатичен на алкохолна основа и възвръщащ блясъка професионален препарат. Много е важно за правилното почистване на помещението да се изперат и филтрите на климатиците и конвекторите.

 Щорите се обезпрашават и влажно се почистват от двете страни, след което прозорци, дограми и профили всичко се почиства основно в дълбочина със силен професионален препарат.

Техниката пожълтяла и изцапана с тонер, мастило, лепило и други, може да бъде почистена с нашите препарати в дълбочина.

И тя ще стане, като нова.

 

  При ежедневното почистване на мебели, бюра, маси , плотове и други,  обикновено се почиства повърхостта само отгоре. Рафтовете се почистват  без да се местят никакви папки и предмети. Когато се извършва основно почистване мебелите се почистват задължително отвсякъде. От рафтовете се свалят всички папки и предмети,  всичко се почиства от всички страни включително и запрашените предмети. След това всичко бива върнато на мястото си както е било.

 

   Пране и почистване на тапицирани и кожени столове.

Преди да бъдат изпрани те се прахосмукират, след това се изпират и подсушават, краката на столовете се полират с препарат антистатик ако са пластмасови  и метал полиш, ако са иноксови или метални. Кожените столове и канапета се третират с професионални препарати.

 Санитарните възли се почистват доста дълго време от тавана до пода, включително всичко се третира с мощен почистващ дезинфектант, след което се изплаква с вода и всичко се полира в детайли, накрая поставяме обезмирисителни пръчици в каналите. Крайният резултат е чисто нова и приятно ухаеща тоалетна.

 Последният етап на основното почистване е машинно почистване на подовата настилка, това може да бъде изпиране, отстраняване на заседналата мръсотия между фугите, почистване в дълбочина, възвръщане гланца на настилката и много други професионални почистващи услуги, спрямо потребността на дадената подова настилка. Подовите первази се почистват ръчно.

 

 

 

 Като заключение можем да кажем, че основното почистване на офиса е процес, при който се почистват всички повърхности и предмети с професионални препарати и квалифициран персонал.

Mopping the Floors.jpeg.webp

Пълно почистване на дома

 Основно почистване се извършва от специално обучени хигиенисти, притежаващи дългогодишен опит при почистването на домове и извършваме с успех основни сезонни, поддържащи и пролетни почиствания на жилища.  Във вашия дом нашите хигиенисти могат да извършат всяка желана от вас манипулация, машинно и с индивидуално подбрани професионални почистващи препарати, или ръчно и с внимание към всеки предмет и детайл, изцяло съобразявайки се с вашите конкретни изисквания и претенции за високо качество на почистващата услуга.

 

  Какво включва нашата услуга основно почистване?

 

 Основното сезонно почистване, наричано още пролетно почистване на дома, може да включва всичко, от което Вие прецените, че имате нужда.

 Например:

 Почистване на подови настилки.

 Пране на мокет, пране на килим, машинно почистване на теракот, ламинат, естествен паркет, мозайка и всички други подови покрития.

 Измиване на стъкла, дограми, профили – за почистване на стъкла в  OKICLEAN използваме професионални препарати, които отстраняват всички замърсявания и наслоявания. След изсъхването се образува защитен слой, който предпазва стъклото и спомага за по-бавното му последващо замърсяване. Когато вече имаме налице чисти прозорци, пролетното почистване продължава с дограмата, която трябва да заблести. С времето върху нея се наслагва мръсотия, която се наслоява плътно върху повърхността на дограмата. Почистваме я с препарати, които разграждат мръсотията без да увреждат блясъка или гланца ѝ, независимо дали е алуминиева или PVC. Почистването е в дълбочина и е препоръчително да се извършва един път годишно.

Vaccum Cleaner

                                         Почистване на дворове и помещения

 

Почистване на дворове е услуга за рязане на дървета, косене на трева и извозване на отпадъци. Извършваме цялостно почистване на терени от дървета, храсти и бурени. Разполагаме с професионална техника за рязане и косене. Извозваме всякакви клони, храсти и трева до депо за зелени отпадъци. Разчистваме дворове от строителни и битови боклуци. Предлагаме и демонтаж на бараки, навеси и пристройки.

Golf Club and Ball

                                                        Превоз на товари

 Превоз на товари и стоки.

 Превоз на багаж (лично имущество, техника, инструменти и др.). 

 Превоз на инертни и строителни материали.

 Извозване на строителни и битови отпадъци.

 Транспортиране на офис обзавеждане.

 Транспортиране от складове, борси, магазини.

 Превоз на мотоциклети, АТВ и други машини.

 Транспосртиране на музикални инструменти и озвучителна техника.

 Превоз на фургони.

White Minibuses
bottom of page